CURSUL INTERNAȚIONAL „GAMIFICATION IN THE MODERN EDUCATION SYSTEM”

Date: 5 octombrie 2023
Time: 0:00 - 0:00

Invitatie curs 11-12 0ct 2023

Vă invităm să participați la Cursul de formare „Gamification in the Modern Education System” organizat de către C.Ș.E.I. „Orizont” Oradea în parteneriat cu Global Education Center, ISJ Bihor, C.C.D. Bihor și ANPP Orizont, în perioada 11- 13 octombrie 2023, în cadrul proiectului Erasmus Ka 210 „Having Fun in Learning-Gamification”.

Cursul se va organiza în format hibrid, fizic la ISJ Bihor, în sala de conferințe și online pe link-ul generat pe Google Meet și trimis către adresa dvs de email în ziua evenimentului. Cursul va fi în limba engleză, în data de 11 și 12 octombrie 2023, între orele 10-12.

Tema: ”Exemple de bune practici pe tema gamificării”

Înscrierea se va face pe linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3TWDM7jlSDoSONPRfGR7GqxacFmko_zqAKkZQAb_CuraiHQ/viewform?usp=sf_link

Taxă curs: 80 lei care se vor plăti în contul Asociației Naționale a Profesorilor Psihopedagogi Orizont RO33BTRL00501205E49226XX cu mențiunea „Curs Internațional pe tema gamificării” sau la sediul C.Ș.E.I. „Orizont” Oradea până în data de 10 octombrie 2023.

Se acordă Certificat de participare, (credite) și Fișă de competențe în decurs de două săptămâni de la finalizarea cursului.

Trainer: Kevin Storm, Global Education Center, Amsterdam

„This  course, ‘Gamification in the Modern Education System,’ is your game-changer! Dive into several short exciting workshops where we explore gamified assessments, storytelling, badges, musical and digital drawing software, simulations, competition, and collaboration – all using free, user-friendly tools.

With stats showing a boost in student engagement, motivation, and learning outcomes, you’ll be in the know about creating fun and engaging learning experiences. Join us to revolutionize school education and unlock the door to funding opportunities that support fun, student-centered learning.” (Kevin Storm)

 

Pentru informații: tel. 0753689946, dir. prof. Sipos Lăcrimioara, C.Ș.E.I. ,,Orizont” Oradea.